Om oss

Saveco erbjuder ett brett sortiment av toppmoderna produkter och lösningar för miljöskydd: översvämningsbarriärer, släckvattenspärrar, kemikaliesaneringsmedel och brandskyddsenheter. Våra produkter är baserade på den senaste kunskapen och tekniken inom respektive område.

Savecos främsta uppdrag är att genom sin verksamhet förebygga, förbereda och skydda och därmed säkerställa trygghet och hälsa för människor, miljö och egendom.

Saveco har snabbt blivit en av Nordens ledande leverantörer av effektiva miljöskyddsprodukter till företag, organisationer, myndigheter och privata villaägare i arbetet att förebygga, hantera och minska driftsstörningar och miljörisker.

Saveco AB är grundat av ett kunnigt och engagerat team med lång erfarenhet av risk- och krishantering, och med ett stort intresse för miljö-och hållbarhetsfrågor, hälsa och säkerhet.

Vi är övertygade om att insiktsfulla val i den dagliga verksamheten, tillsammans med ett medvetet hållbarhetstänkande i alla processer, banar väg för långsiktig framgång.

+46 70 787 2303

Ring oss – vi svarar gärna på frågor.